З появою сучасних якісних електрогрилів урізноманітнити святкове та щоденне меню господиням стало набагато простіше. Адже традиційні страви, приготовані не на сковороді, в духовці або мікрохвильовій печі, а на грилі знаходять зовсім інший вишуканий аромат і смак.
Прилад можна використовувати для приготування їжі цілий рік, у будь-яку погоду. Овочі, реберця, посмажені на електричному барбекю нічим, не поступаються продуктам, приготованим на традиційному мангалі.
Завдяки ребристій поверхні готові м'ясні стейки, рибне філе, кабачки мають характерні смужки, наче були запечені на ґратах мангалу. Вони мають рум'яну скоринку, а всередині залишаються ніжними та соковитими.
На особливу увагу заслуговує гриль з функцією автовідключення. Так як перед початком готування можна задати час, необхідний для процесу, після закінчення якого прилад автоматично відключиться. Поки техніка готує їжу, господиня може відпочивати або займатися своїми справами.
У бюджетних варіантах параметри настроюються за допомогою механічних регуляторів. Дорога техніка оснащена електронною панеллю керування. На якій, крім налаштувань, можна знайти режими приготування відомих страв.
Потужність:
1500 Вт та менше;
від 1600 до 2000 Вт;
2100 Вт та більше.